sábado, 8 de enero de 2011

SIGNIFICAT DE L'ESTRELLA DE CINC PUNTES

* Primera estrella: VIURE. Ets el que vius. Ningú té el poder d'escollir la seva pròpia vida. T'ha estat donada gratuitament i ens hem de donar als altres, però sense oblidar que som els únics responsables de seguir donant-nos al llarg de tota la nostra existència una vida més plena i gratificant a nosaltres mateixos.Crea un espai mental i emocional d'amor a tu mateix on sigui el teu refugi.
* Segona estrella: GAUDEIX I DISFRUTA: Troba la felicitat en el teu treball o mai seras feliç. Gaudeix en companyia fins i tot del més quotidià i senzill incrementant la qualitat i quantitat de plaer.
*Tercera estrella: ETS EL QUE ESTIMES. Qui estima es converteix en un esser meravellos. La força de l'amor pot moure qualsevol barrera. Un amor molt més espiritual que material i per això és l'anima qui s'entrega en l'abraçada al cos.
* Quarta estrella: FER EL BÉ: "Quien quiere el bien a los demás ha hecho ya el suyo, proverbio chino".La pràctica de la bondad i del bé es converteixen en l'acció pedagògica més contagiosa, creïble i eficaç.
* Cinquena estrella: CREAR: El treball creatiu i ben fet, l'activitat entusiasta i motivadora, orientada a aconseguir un món millor, més solidari i habitable. Pot convertir-se en un potent imán amb el que tots podem contribuir a atreure totes les coses bones a la nostra existència i a la dels altres.
Filòsof grec Bión: Y desde hoy tú ya eres bien para ti mismo, pero también eres bien y bondad para los demás.

No hay comentarios:

Publicar un comentario