domingo, 18 de septiembre de 2011

DESACTIVAR LES PORS

Primer cal saber si tenen una base racional, és a dir, si estan fonamentats o no o bé es tracta de temors que neixen en la pròpia ment.
Davant d'una por, com per exemple una crisis financiera, cal preguntar-nos si la nostra resposta es proporcionada a la situació i, més important encara, si aquesta senyal d'alarma té alguna utilitat pràctica.
Per superar una por: mirar sempre endavant i sentir que podem amb ella. Ens la posem al costat i la mirem als ulls com si fos una amic. Imaginar-la com un repte personal que PODEM SUPERAR i ens llancem amb totes les estratègies que disposem.
Finalment ens omplim de coratge i tirem davant les vegades que faci falta,sense rendició i creiem totalment en les nostres possibilitats i capacitats personals.
Després de tot això tingués per segur que trobaras el que busques i la teva por es fara molt petita, tant que serà molt difícil poder-la veure, sentir i escoltar.
Evidentment , quan l'hagis aconseguit el teu objectiu, trobaras una incalculable font de satisfacció personal, un extàsis, una explosió d'alegria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario