lunes, 14 de febrero de 2011

LIFE ALIGNMENT

Experiència de vida:
Aquest cap de setmana he fet el primer modul de Body Alignment. Fa cinc mesos havia fet el modul de Body Spyn. Han estat unes experiències fantastiques per poder-nos coneixer més i millor en el trasfóns del nostre inconscinet. Una relació molt propera amb el nostre JO superior que ens ajuda a estar més amb sintonia amb nosaltres mateixos i amb el món que ens envolta. Evidentment això influeix en una millora emocional, un alt creixement interior i una obertura de grans possibilitats personals. Crea un vincle directe entre el cos, la ment i les emocions. Ens reequilibra i ens ajuda a fluïr en la nostra vida en tots els aspectes.
Estic a disposició de tot aquell i aquella persona que vulgui experimentar dins seu aquesta tècnica meravellosa. Us convido a provar-la i sentir-la en la vostra pell i indubtablement, palpar nous canvis positius en tots els àmbits de la vostra vida.
Gràcies a: Carlota Broglia, Valter Celestino i a totes les amigues i amics del seminari, que ja s'han convertit en part de la meva vida. Els porto dins del meu cor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario